Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžete si ho doma péci kdykoliv Vás napadne.
Tento chleb bez mouky je vhodný pro každého.
Představuje zdroj vlákniny a blahodárně působí na střevní systém.
Duangu chléb můžete konzumovat každý den
a rovněž ho ocení lidé, kteří trpí těmito neduhy
- zácpa
- průjmy
- ekzémy
- divertikulóza
- zvýšený cholesterol
- osteoporóza
- obezita
- diabetes
- zažívací obtíže
- vředy
- nafukování střev
- a mnoho, mnoho dalšího
Slunečnicová a lněná semínka namelte v kuchyňském mixéru.
Chia seeds namočte do vlažné vody na 10 minut.
Namleté slunečnicové a lněné semínka a psyllium nasypte do misky.
Přidejte sůl, kmín a vejce.
Přes cedníček přeceďte Chia semena a přidejte je k ostatním ingrediencím.
Tak a teď všechno pořádně promíchejte - uhnětejte (nejlépe vlastní rukou) do konzistence podobné těstu a vytvarujte do podoby bochníku.
Bochník vložte na pekáč vystlaný pečícím papírem a nechejte 20 minut odpočinout.
Pak roztopte pec nebo troubu na 180 °C a vložte bochník do pece či trubky a pečte ho cca 40 minut.
Ke konci můžete zkusit píchat chleba špejlí zda je bochník ready a baked jako vy.
Měl by být lehce dozlatova, až ho parkrát "zmrvíte", již budete vědět pro přístě.
A o tom to je.
Bochník vydrží dobře zabalený v utěrce i dva týdny,
žádná plíseň, žádný smrad, nic takového se nekoná!
Je to pecka na zažívání a na střeva, jakože fakt hodně dobrý na XY neduhů!
PS: Po pravidelné konzumaci není již potřeba toilet paper, jelikož ale nejsem
domorodec z Peru z oblasti Amazonie, tak ho používám i nadále, eh!
Díkes, tohle určitě vyzkouším. Zažívání a střeva mě trápí tak poslední 3 roky a nepomáhá mi ani zvýšený pohyb. Docela věřím, že je to neduh všech dlouhodobých uživatelů ale nějak jsem to nestudoval. Jak to vlastně chutná, je to jako chleba, nebo úplně neco jiného? A s čím to konzumuješ, samotný, nebo něco k tomu? A jak často? díky
hele, meze se nekladou, žádný striktní přikázání se zde nekoná, každého věc
třeba já dnes snídal jen tak kus samotný a sem včil ready
pečený semena maj v sobě sílu, jsou výživný, stačí kousek víc prostě nechceš
dobrá kombinace je se sušenou šunkou a kvašený zelí, to mi chutná
hehehe
doporučuji ho v případě neduhů konzumovat pravidelně a vyřadit tím běžný pečivo z mouky.
nebo, konzumovat to s běžným pečivem jak ti padne pod ruku (tak to dělám já)
nebo, brát jako medikament a jíst ho pravidelně po běžném jídle každý den , třeba ráno - odpoledne - večer
střeva jsou veledůležitá, netřeba dlouhosáhle polemizovat.
v případě vleklých chronických obtíží, bych se ještě zamyslel nad nadměrnou konzumací pasterizovaného kravského mléka.
PS: onehdá sem byl solidně vypálen v Mekáču na místo tradičního duangu, jsem taky jen člověk ikdyž to občas nevypadá, zcela jistě snad díky chlebu! sem se doma ne ze sral! takže za mě dobrý! ehehe
OK. Mléko nepiju, max do kafe a do bramborové kaše Kefír to už je jiná, ale toho se přes zimu nevzdám. V zimě kefír a vlétě pivo Ne, ale mám ho rád a už zase chutná jako ten kefír kdysi dávno. Jo, sedavé zaměstnání má své a jak jsem psal, ani ten zvýšený pohyb moc nepomáhá. Tohle prostě vyzkouším a dám ti pak vědět. Práci čest!
Tak vyzkoušeno a velká spokojenost. Po týdnu užívání už byl znát rozdíl. Dokonce mi to i chutná. Doporučuji všem, co mají zažívací potíže, tam to funguje určitě skvěle.