Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jak jsem slíbil přidávám ještě fotky sušiny a finální shrnutí jak to vše nakonec dopadlo.Jako první začnu s odrůdou:
Buba Kush x Blueberry
Už od začátku vypadaly nádherně.Silné robustní rostlinky a široké indica listy jako talíř na pizzu.
Na květ přešly ale nejpozději ze všech.Sklízel jsem je 2.listopadu.Palice byly poměrně tvrdé a objemné ale lehce orosené jen na povrchu.
Podle mě by ideální doba sklizně byla tak druhá polovina listopadu .Bohužel tyto dvě rostlinky jsem nakonec nesklízel protože nezbylo místo v sušírně a celkově už sem je prostě neměl kam dát.
Nebyl čas ani na následné trimování.Celkově mě počasí dost zaskočilo.Myslel jsem že mi všechno shnije ale ono nakonec k mému překvapení všechno +- stihlo dojet Co se týče vůně - sladká a hodně těžká asi největší smraďoch ze všech.Někdy jsem měl strach aby se mi holky neprozradily.
Měl jsem celkem tři kusy kdyby se objevilo vícero typů.Nakonec dvě parádní a jedna listnatější která šla do mastiček.
Paličky menší ale kompaktní a hodně orosené.Vůně řekl bych spíš do citrusů.Výnos ze dvou kytek bez třetí listnaté cca 700g a to jsem nesklízel listnatější spodky.
Všechny tři byly hotové skoro ve stejnou dobu.Myslím že kdo je trochu jižněji nemusí se bát vyzkoušet.Za mě asi jeden z nejlepších modelů co jsem zatím venku měl jak do kvantity tak do kvality .Sensi prostě umí.
Tahle rostlinka mě překvapila asi ze všech nejvíc.Nebyl jsem si úplně jistej co od ní očekávat a myslel jsem podle těch genů, že budu sklízet někdy v prosinci Měl sem ji spíš jen tak for fun. Měla krásně fialovej stonek a řapíky listu.
Na květ šla hodně pozdě a malé paličky začaly nabírat na objemu asi až v polovině října.
Vůně dost zemitá po hlíně. Pocukrovaná byla jen na vrcholcích větviček takže jsem sklidil jen ty 2 listopadu.Ideálně by taky nějakej ten týden snesla.Výnos tedy cca 100g.
Asi můj letošní favorit.Na podzim se pěkně zabarvila do fialova a voněla sladce po ovoci.
Paličky hodně tvrdé s velkým množstvím ulepených trichomů. Sklidil jsem taky jen
vrchní část rostliny s nejlepčíma paldama. Výnos cca 400g
Řekl bych že se u této projevila dost Blueberry. Sklizeň taky poměrně na hraně.Nebýt tak luxusního podzimu myslím že by ty krásný palice zplesnivěly.
Jako poslední věc přidávám ještě výsledky testů na THC. Abych využil celou destičku testu,nechal jsem si pro zajímavost otestovat i to čemu se všeobecně říká lampa ale ve skutečnosti nikdo nedokáže říct co přesně za model to je