Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Tě psyweeed skutečně není žádné clo ani DPH?
Máš tu zkušenost s webem? Rád bych do 120*120 zkusil tendle tip 600w za těch 10/11tis ale bojím se, že budu pak dávat víc.. https://m.alibaba.com/product/16002...ransparent=true
musis pisat predajcovi "Alwen" pri kazdom svetle tam na chat now/contact a pisat tak do 11h rano lebo maju inu casovu zonu.
Tie co si poslal su BAR ledky teda tie nie su skladom v EU, pojdu z Ciny. Na to ci je to bez Cla/Dane sa spytaj extra lebo to co platilo vcera nemusi dnes. Cinanci maju rozne cesty ako to obist, ale stane sa ze ten dopravca to uz nema moznost tak zaslat.
Dopravu pocitaj z ciny cca 10usd/kg (mozno aj viac kvoli Covidu stale stupaju ceny) a 600w = 3x BAR bude mat cca 15kg
Ahoj mám mamasun 300w a chci posílit kveteni.
Mám pořídit další panel nebo spis ty pásky na dosvetleni ale mají málo wattů a při koupi 3 se vyplatí spis koupit další 250w panel .
Doporucite mi nejake newm co by byla nejlepší volba dik
Na toto bych moc nespoléhal, dle popisu ekvivalent ke 100w HPS. Kvalita čipú bude pofiderná. Osobně mám Lumatek Zeus 480w pro kde je ekvivalent k 600w HPS.