Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Fénixovy slzy - podávání,nástup účinků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Zaneta
Nový Člen

Karma uživatele Zaneta - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2017
Příspěvků: 11 

Fénixovy slzy - podávání,nástup účinků Příspěvek č. 1

Ahoj,ještě otázka ohledně FS.Jaké je nejvhodnější podání pro maximální účinek?Spolknout,vetřít na jazyk nebo pod jazyk?Vaporizer ne.Mám FS hodně tuhé konzistence.A za jak dlouho je možné pozorovat první účinky jako např.zvýšení chuti k jídlu,tlumení bolesti atd.
Díky moc.

Old Post 10-09-2017 v 21:04 PM
Zaneta je offline   Profil uživatele Zaneta   Find more posts by Zaneta   Foto galerie člena Zaneta   Click here to Send Zaneta a Private Message   Add Zaneta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 1078  

Příspěvek č. 2

Ahoj! FS hodne lepia v ústach. Pokiaľ túto lepivosť alebo chuť FS nemáš rada, môžeš si v lekárni kúpiť prázdne otvárateľné tabletky a naplniť ich adekvátnym množstvom FS. Potom stačí jednoducho prehltnúť a zapiť. Inak myslím si, že nie je rozdiel v tom, či si človek dá FS pod jazyk alebo ich iba prehltne. Tak - či tak sa účinná látka do tela dostane. Začať treba malými kvapkami veľkosti zrnka ryže, postupne treba prejsť na väčšie množstvo - 1 g/deň. FS treba užívať 60 dní, aby bola terapia účinná. Prvé účinky pocítiš v deň začatia užívania. Uvedomenie si účinku je skôr subjektívna záležitosť, FS primárne pôsobia v mieste problému. Prajem veľa zdaru!

Dobré je si preštudovať aj toto vlákno:
http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

Marihuana je dar.

Old Post 03-10-2017 v 12:46 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr55
Nový Člen

Karma uživatele petr55 - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2010
Příspěvků: 9  

Příspěvek č. 3

Pro přesnější dávkování je vhodné výtažek naředit. Já jsem rozpustil v 5 ml stříkačce 1 díl výtažku s 4-mi díly obyčejného stolního oleje. (za pomoci horké vody a několika skleněných kuliček) A pořádně rozmýchat.
Pak stačí nakapat do želatinových tobolek na léky. pro začátek stačí tři kapky na lačno, pokud nejsi zvyklá, tak i ty tři kapky s tebou zacloumají. Pokud chceš pozvolnější nástup, užívej po jídle.
Na lačno nastoupí účinek asi za půl hodiny, po jídle i za pět hodin.

Naposledy upravil petr55 29-10-2017 v 23:17 PM

Old Post 29-10-2017 v 09:57 AM
petr55 je offline   Profil uživatele petr55   Find more posts by petr55   Foto galerie člena petr55   Click here to Send petr55 a Private Message   Add petr55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9774960 seconds with 28 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív