Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 2x CHEESE, OUT 2K16
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
nikolajmorozov
Stálý Člen

Karma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% Pěstitelská

Registrován: Mar 2016
Příspěvků: 324  

Příspěvek č. 17




TAK SME DEFINITIVNĚ NA KONCI SEZÓNY

celkově jsem jel vesměs pět kytkek.. dva řízky CHEESE, semeno od kámoše BLUEBERRY x ???, noname skankový semeno co se našlo v nákupce a nakonec sem měl jednoho zabijáka jen tak pro prdel a ještě je v zemi(cca 15cm vysoký a bude na tom 0,5g). největší radost sem měl z tý blueberryny ale z ní se vyklubal samec takže musel z kola ven.. od řízků jsem čekal víc, ale taky sem to posrával vlastní vinou.

VÁNOČNÍ STROMEK CHEESE
dobrej model, nejmenší spodečky sem dal na hašiš sem ani nevážil(cca 20g)
chuť - chuť mi připomíná benzín nemužu si pomoct ale je to tak. kouř je strašně hutnej a když uděláte poctivej filtr tak stačí po menších práskách))) bál sem se že chuť ovlivnilo hnojení ale nejaký kašláky nebo nechuťárny necejtim, prostě jen chuť trávy ale neumim to popsat asi jako každej třetí tady
zhulenost - po bongu sem byl tak na hodinu a půl mimo. jelikož hulim často a dlouho tak už mě to dává jinak ale furt to cejtim a je to slušný. žádná vražda že mužete jít spát.
výnos - překvapilo mě jak bylo ty paličky tvrdý. sem vzal jednu co byla asi jak nehet od palce a měla něco málo přes jedna. každopadně od kytky sem čekal hodně ale asi sem měl jen velký oči a s výnosem(něco sem před vážením už spálil a na ochutnávku rozdal) cca 140g a na váze bylo 109,47g. což při přesazování pomalu na začátku květu jde i když se to zbrzdilo.




ŘÍZEK V KÝBLY
u tohodle hodně uvažuju že udělam z celý kytky hašiš a nechám si pouze největší palice
chuť - celkem kořeněná a připomíná skořici, na konci každýho brka to bylo horší no.. palice celkem řídký a takový nadejchaný. jsou to hodněkrát i jen osypaný lístečky.
zhulenost - chuťově nic moc ale zhuluje to dobře. ne víc než předchozí kytka ale i tak slušně. sem dal taky jeden kotel a na hoďku sem byl bokem, ale fakt. to sem nečekal
výnos - na váze mi to ukazuje 101,52g a klasicky sem už něco zkusil předtím a rozdal takže mohla bejt cifra klidně i u čísla 125g.

doufám že 2017 bude lepší a už sem i byl na obchůzce míst v okolí kde do konce roku zareju hnůj. plánuju nějaký automaty ale hlavně chci jet modely s dobou zrání do konce nebo nejlíp v půlce září.

"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."

PRVNÍ OUT 2016 - 2x CHEESE
DRUHÝ OUT 2017 - 2x CHEESE, SKUNK, WHITE RHINO
TŘETÍ OUT 2018 - 2x BLACK D.O.G, 2x VANILLA KUSH, 2x CRITICAL MASS, SHARK SHOCK, TANGERINE KUSH, 3x auto AK47 2018

Naposledy upravil nikolajmorozov 16-11-2016 v 16:35 PM

Old Post 11-11-2016 v 18:56 PM
nikolajmorozov je offline   Profil uživatele nikolajmorozov   Find more posts by nikolajmorozov   Foto galerie člena nikolajmorozov   Click here to Send nikolajmorozov a Private Message   Add nikolajmorozov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-10-2017 - CHEESE, SKUNK 2K17 - 66 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2574040 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív