Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Green poison - před 2ma týdnama vypadal že bude potřebovat ještě hodně dlouho, ale nakonec to dotáhl docela rychle, dokonce i spodní paličky nedělají ostudu
Sweet Cheese - připadne mi více sativovej než seedbanka píše, jeden vyrostl nad výšku kukuřice cca o dalších 50cm, jednou jsem si toho všiml, jak jsem se blížil po polní cestě a zdálky už na mě mával,tak jsem jej musel ohnout. Nemá moc listů,díky čemuž sluníčko nemělo příliš barikád jej prosvítit, paličky jsou poměrně robustní a dost tvrdé a to všechny až dolů, žádný slabý spodeček tam není, co se týče obsypanosti paliček vidíte, že je poměrně řidší,ale všechny stojí za to příští rok jej pojedu znova!
Big Devil - nechápu tomu, minulý rok jsem snad dostal v balíčku úplně jiné semena, kytky byly robustní,silné boční větve,hodně velké tlusté listy, palice vyrůstající z větvičky byly dlouhé cca 8cm a dost tlusté impozantních rozměrů,vyrustály z větývky kolmo k zemi směrem vzhůru, měli jiný typ olistění palic .....a letos jedu cca z 13 semen,všechny vypadají skoro stejně, ale přesto úplně odlišně než minulý rok, a to jsem je kupoval ve dvou vlnách ve 2eschopech .....wow efekt se tedy nekonal oproti minulému roku,škoda,
kytky ještě nejsou moc dojedé, chtěl by tak 2týdny do ideálního stavu, některé jsem seknul, některé tam ještě zůstaly, palice poměrně široké, kvetou tak nějak zvláštně, jinak než ostatní strainy,jsem zvědavý jak budou vypadat po usušení. rozmyslím si, jestli ho příští rok pojedu znova...