Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar panove. Dopredu se omlouvam, ze pisu sem, ale moc aktivnich threadu uz tady neni. (Btw, co se kurva stalo? Prihlasil sem se po par letech (horko-tezko) a koukam, ze grower je uplne v pice).
Nemate nekdo prebytecny rizky? Rad je za neco vymenim. (Klidne i za prachy, kdyby bylo nejhur =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Původní příspěvek od DeThomas Zdar panove. Dopredu se omlouvam, ze pisu sem, ale moc aktivnich threadu uz tady neni. (Btw, co se kurva stalo? Prihlasil sem se po par letech (horko-tezko) a koukam, ze grower je uplne v pice).
Nemate nekdo prebytecny rizky? Rad je za neco vymenim. (Klidne i za prachy, kdyby bylo nejhur =o)
Taky jsem se příhlásil asi po 2 letech a v zahranickém bazaru pár příspěvků...Kdyby někdo měl ze severních čech nějaké ř í z k y tak pm prosím...děkuji a snad to neporušuje pravidla
Odchazim z ceska a zustal mi doma stan po 3 kolech konvalinek, kondice 4/5. Neprotrhnuty a mam k tomu vsechny tyčky i obal. Vcetne nepromokave podlozky na spodek.
Stan 90/90/180.
Jsem z Brna, prenecham zdarma nebo za nejakou malou pozornost do 200kč
Mám pak i úplne novou lampu lumatek HPS 600w origo zabalenou, nikdy nepoužitou. 200kč
Napište SZ, nekomu snad ješte poslouží.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/