Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Balkónové pěstování AF odrůd.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Zkuřka420
Nový Člen

Karma uživatele Zkuřka420 - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2014
Příspěvků: 3  

Obecné Balkónové pěstování AF odrůd. Příspěvek č. 1

Zdravím všechny farmáře a huliče.

Letos pěstuji druhý rok fotoperiodické odrůdy a na příští rok budu sázet samonakvétací z důvodu hlavně velikosti kvůli systému.
Bude potřebovat spousty rad, protože jak to vypadá u samonakvétacích odrůd budu muset zůstat protože nemám zahradu.
Plánuji si koupit nějaké špičky aby mi dokázali pokrýt mojí spotřebu.
Přemýšlím nad AutoMazarem, AutoBlueberry od Dutch Passion a ještě něčím levnějším třeba od Buddha seeds, protože když zasadí 5 rostlin, tak je sklidím dva krát za rok. Proto potřebuji nějaké rady pro maximální výnosy.

1) Velikost květináče. Bude mi stačit květináč 28 cm průměr?
Nebo můžu použít květináče co mám teď na normální odrůdy 25L?
http://2imgs.com/2i/i/53ee0b3f/2ce9...d57d0fa29.f.jpg

2) Substrát. Mám AGRO Zahradnický substrát řezaný půl s perlitem ve kterým mám letos normální rostliny. Budu ho moct použít na příští rok, pokud letos hnojím Kristalonem a na ty AF budu chtít něco organického? Popřípadě jaký jiný organický substrát si mám koupit. (Prosím z normálního zahradnictví. Growshop ve městě nemáme.)

3) Hnojiva. Budu potřebovat hnojivo na růst a pak na květ, nebo stačí pouze jedno? Myslel jsem na růst koupit Guáno a na květ tekuté slepičince. Nebo jaké by jste vybrali vy? (Zase prosím z normálního zahradnictví.)

4) Klíčení. Mám klíčit normálně v teple a tmě na vatě a pak vysazovat nebo bude lepší u AF zasazovat rovnou do substrátu?

5) Přesazování. Je lepší napřed zasadit do menšího květináče počkat až rostlina povyroste a zesílí nebo rovnou do finálního květináče?

6) Zalévání. Ze začátku jsem vždy zaléval převařenou vodou a při větších rostlinách odstátou. Je dobré jako u normálních rostlin nechat substrát vysušit, že se to začne projevovat na té rostlině nebo mám zalévat pravidelně?

7) Prostředí. Světlo, teplo, vítr. Tam asi nebude nic k pomoci když pěstuji venku. O to vše se postará příroda.

Tímto prosím všechny farmáře, aby mi poradili co bude pro rostliny nejlepší aby se cítili dobře a darovali maximální výnosy.

Děkuji Vám.

Old Post 15-08-2014 v 13:49 PM
Zkuřka420 je offline   Profil uživatele Zkuřka420   Find more posts by Zkuřka420   Foto galerie člena Zkuřka420   Click here to Send Zkuřka420 a Private Message   Add Zkuřka420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Registrován: Mar 2014
Příspěvků: 144  

Příspěvek č. 2

Nechci te prudit ale vse tu uz je, vetsina lidi naapise to same, af rovnou do zeme bez presazovani, kvetinac kup ten 10l hranaty bude stacit na balkon, a voda no nevim jake ma ph projistotu zmer ph. hnojivo na rush se vyser a kup predhnojenou hlinu, nejlip, kup jen na kvet a pokud chces tak aj stimulator, af je af ze.

Old Post 15-08-2014 v 13:54 PM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subatomic
Stálý Člen

Karma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% Pěstitelská

Registrován: Jul 2012
Příspěvků: 438  

Příspěvek č. 3

Zdar, letos jsem jel Deimose v 11L kvetnicich, a na jedne bylo neco malo pres 50g a na druhy asi 40g. Prisni rok ho zkusim zase a nebudu se je bat posadit do 25L kyblu, maji obrovskej rustovej potencial a urcite si zaslouzej dost mista pro koreny. Spousta lidi tvrdi ze 10L a vic je pro af zbytecnych ale opak je pravdou, znovu se mi to potvrdilo. Myslim ze stim automazarem to bude dost podobny, je to vcelku robustni rostlina a tech 20L bych ji urcite dopral. Mej se

Spread the word about our magical world!


Indica mix (SBR, Wappa, Marmalate)
mix 5ti odrud (SBR, 11Roses, Jägg, Wappa, Amnesia#7)
Za sedmero kytkami (SBR, 11Roses, Strawberry Glue, Sweet Deep Grapefruit)
Purple mix (11Roses,Zombie Kush, Desconocida, Brain Cake)

Old Post 15-08-2014 v 14:56 PM
Subatomic je offline   Profil uživatele Subatomic   Find more posts by Subatomic   Foto galerie člena Subatomic   Click here to Send Subatomic a Private Message   Add Subatomic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zkuřka420
Nový Člen

Karma uživatele Zkuřka420 - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2014
Příspěvků: 3  

Příspěvek č. 4

Když to tu všechno je, tak mi pošli odkaz na to. Většina co tady je je pomíchaný a pak se v tom nevyznám. Já bych tu rostlinku klidně píchnul do tech 25L květináčů ale potřebuju aby byla maximálně metr vysoká a nelezla na ulici. Co když jí dám do toho, tak se určitě vytáhne víc. Pokud by mi vyhodila 50g už usušených květů, moc by mě to nevadilo, když jich za léto sklidím 10. A předhnojenej substrát bych si musel kupovat z netu a to se mi moc nechce.

Old Post 15-08-2014 v 21:39 PM
Zkuřka420 je offline   Profil uživatele Zkuřka420   Find more posts by Zkuřka420   Foto galerie člena Zkuřka420   Click here to Send Zkuřka420 a Private Message   Add Zkuřka420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2776550 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív