Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Přípravka pro nováčky » Jak zabránit růstu květin do výšky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Owery
Nový Člen

Karma uživatele Owery - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2013
Příspěvků: 3  

Jak zabránit růstu květin do výšky? Příspěvek č. 1

Zdravím,

mám jednoduchý problém. Zhruba před 4 dny jsem přendal vyklíčená semínka do květináčků. Květiny rostou hodně rychle do výšky, ale lístek je minimální. Nejvyšší rostlinka je již skoro 10cm vysoká a má furt původní kulatý lísteček ze semínka o délce zhruba 5mm, o rozvětvení ani nemluvě.

Moje situace: mám koupená semínka White Shark, pěstuji doma za oknem, pro maximální využití světla mám za květinami světlo odrážející alobal. Ze strany ještě přivedený větráček. V květníčku mám již hnojený substrát.

Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Napadlo mě např. dát nad kytky fólii, aby zabránila růstu do výšky. Zaštípnutí se bojím, protože květinka roste zatím jen pár dní.

Ještě dodám, lampu si dovolit nemohu, protože už tak těžko rozdýchávájí rodiče co si doma pěstuji (jsou ten typ lidí co tvrdí, že marihuana je droga...)

Uvítám jakoukoliv radu od zkušenějších :-)

weed4life

Old Post 28-03-2013 v 17:00 PM
Owery je offline   Profil uživatele Owery   Find more posts by Owery   Foto galerie člena Owery   Click here to Send Owery a Private Message   Add Owery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adameen
Nový Člen

Karma uživatele adameen - 41% Pěstitelská

Registrován: Jul 2012
Příspěvků: 20  

Příspěvek č. 2

Malé rostlinky se táhnou za světlem. Nejlepší je naplnit květináč jen třeba z poloviny substrátem. Jakmile se takto nátáhnou, tak do květináče dej hlínu až po první děložní lístky. Ze stonku se pak stane kořen. Teď ještě svítí málo sluníčka venku, nejlepší by bylo zavěsit nad kytkama úspornou zářivku. Nevydává moc teplo tak jí můžeš dát skoro nad vrcholy.

Old Post 28-03-2013 v 18:16 PM
adameen je offline   Profil uživatele adameen   Find more posts by adameen   Foto galerie člena adameen   Click here to Send adameen a Private Message   Add adameen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2169310 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív