Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo taky nakupuju na HiGarden.cz Jeden z důvodů, že si to můžu objednat přes uloženku na jiné jméno a když si to vyzvedám, tak se nikdo neptá na občanku, ale jenom zadáte kód. Ikdyž mam doma jenom 4 kytky, tak od té doby, co se mně týpek z Ppl ptal, co tam mam, když viděl odesílatel nějaký growshop, tak jsem si řek, že si to nebudu nechávat posílat domů. Doteď, když jdu venku u baráku a on tam rozváží zboží, tak na mě tak blbě kouká
Ideál osobně v growshopu , i když to pro mě znamená asi 30km zajížďku , nedělejte si iluze jak některé e-shopy fungují a co vše za data za sebou necháváte a jak s nimi mohou nakládat prodejci , 😁 uloženka i zásilkovna je omezená co do váhy i objemu stejně, byť jinak je to dobrá anonymní volba.
Přesně jak říkáš, pro pytle kokosu a takový větší věcičky si zajedu do kamenný prodejny, platit cash a drobnosti posílat na zásilkovny pod vymyšleným kontaktem, případně na známýho, kterej nemá tucha co vyzvedává
Kamose sebrali pul roku zpet pekne se vsim vsudy i s domovni prohlidkou a meli objednavky za posledni 4 roky z higarden takze si nedelejte iluze ze kdyz prijde na vec tak vas tahle firma nepraskne
Yess , dělám v logistice pro jednu firmu , sice z jiného oboru , ale součástí je i poměrně velký e-shop , 😁 kdokoliv z kanceláří nebo skladu , i ten nejblbější brigádník má volný přístup ke všem informacím o objednávkách a adresách , telefonních číslech a i platebních kartách , a ty podobné informace pak mají i přepravní společnosti ... 😁