Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Grower mam fakt rád, ač tu neznam nikoho osobně, beru ho jako svojí zelenou rodinu, sleduju ho dost často, čekuju galerky, shánim tu informace o naší rostlině ...
Sem reglej necelý tři roky, nezažil jsem nejlepší léta tohohle fora, nikdy sem s žádným Modem ani userem neměl nejmenší problém, myslim si ale že v poslední době se tu dějou divný věci.. uživatelé se mažou, modi se mažou, zakládaj se nový fora, rozdávaj se banány atd ...
Tak třeba já absolutně nesouhlasil s GrowerFacebokem, ale nijak sem to toho nerejpal, řek sem si, že Carlos ví co dělá, je to přece jeho forum, on je admin on rozhoduje.... např za registrační sms bych zaplatil klidně víc, co je to dnes 80kč.... ale ta nemožnost mazání a eitace příspěvků, to je sprominutím komunismus...
Netvdim o sobě že moje příspěvky jsou kdovíjak přínosné a naučné, nejsem žádnej supergrouwer, ale zas to nejsou úplný bláboly (krom kanálu).. tak si myslim že mam právo s nima nakládat dle svého uvážení....
Proto se ptám, PROČ NEJDOU MAZAT A EDITOVAT PŘÍSPĚVKY ???
to že bude forum nepřehledné je podle mě nesmysl od čeho sou pak Modi??
vžyť pořád něco spojují přesuvají a hlídají a promazávají ?
Tak, teď očekávam ban ... to by mě sice dost mrzelo ale musel sem se vyjádřit
Odpověď tu je, nemám potřebu se opakovat... Téma zavírám.
citace:
Plynulostí mám na mysli to, že veškeré příspěvky, které se nějak dotýkají nebo reagují na takto smazaný post, ztrácí smysl. Často to znehodnotí celou diskusi, ve které se pak čtenář neorientuje. A to nemluvím o faktu, že autoři reakcí jimy trávili značný čas, třebas motivací někomu pomoci, což zamrzí. Naopak trollům a flamerům to může vyhovovat.
Jak to souvisí se svobodou slova netuším...
citace:
Původní příspěvek od natural.grow to že bude forum nepřehledné je podle mě nesmysl od čeho sou pak Modi??
vžyť pořád něco spojují přesuvají a hlídají a promazávají ?
Takze aby meli MODi praci, tak jim ji pridelame, od ceho by tu jinak byli... ze.. uplnej killer argument Budou cely dny hledat kde kdo co smazal...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak podekujte metrackovi, kterej porusil zavedenej uzus a smazal svoje prispevky mesic dozadu, cimz naprosto znehodnotil celou radu diskusi kterych se ucastnil (neni ted jasne kdo na co reagoval). Metracek zrejme psychicky neunesl 3 trestne body co dostal za neukaznenost od Zedyho.
Proto opet zavadim pravidlo ze prispevek je mozne editovat pouze prvnich 24 hodin misto do ted povolenych 30 dni.
Smula, ze se nejde na nektere cleny spolehnout.
A metracku, ty ted muzes pro zmenu travit cas na nejakem jinem foru, kde ti tohle budou tolerovat!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Casovy limit na editaci prispevku se nyni jiz netyka bazaru. Tam je mozne menit i nazev inzeratu dodatecne a upravovat text i fotografie neomezene dlouho.