Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mandala Seeds » New-Krystalica, Point of No Return
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 359 

New-Krystalica, Point of No Return Příspěvek č. 1


Krystalica

*NEW* Available exclusively in our online shop.

Limitovaná edice 2010


Typ: 75% sativa
Genetika z regionů: Kerala, jižní Indie; Nepál
Pěstování: indoor i outdoor
Doba květu: 65-72 dní/polovina října (jih), konec října (sever)
Výnos: 350gr/m2 (v usušeném stavu), 850–1000 gr při outdoor pěstování v zemi.
High: převažující sativa, pomáhá se uvolnit, ale zároveň udržet vzhůru, podporuje dobré nápady a kreativitu, vhodná pro osoby s vysokou tolerancí THC.
THC: 23 +%
Aroma: bylinné, ovocné.
Léčebné využití: vynikající marihuana pro léčebné využití


Každá limitovaná edice Krystalica byla opravdu jedinečným výtvorem. S Krystalica můžete být svědkem toho, kolik času a energie věnujeme vytvoření Mandala odrůdy. Od poslední edice uplynulo již pět let a během této doby jsme pečlivě vybírali a testovali velké množství rostlin za účelem nalezení nového páru rodičů, kteří mohou vytvořit hodnotné nástupce v linii Krystalica.
Každý, komu se i vzdáleně líbí Satori, jistě ocení Krystalica jako další zásadní odrůdu znalců. Nabízí vše, co si můžete přát: mohutnou tvorbu pryskyřice, dobré výnosy, snadné pěstování a skvělý rauš. Ačkoli obě odrůdy mají společné charakteristické rysy, kanabinoidy v Krystalica vytvoří zřetelně odlišný efekt. Satori může být pro některé příliš ohromující. Krystalica má jemnější a méně dramatickou počáteční fázi rauše, a proto je ceněna zejména citlivými osobami, nebo těmi, kteří mají sklon k paranoii a úzkosti. Je to také sativa s relaxačním efektem, která vás donutí zpomalit a užívat si. Zatímco Satori je také vhodná pro nabrání energie nebo na party, Krystalica vás zklidní a zároveň zůstáváte svěží a kreativní. Z důvodu vysoké úrovně THC s velmi příjemným raušem je lékařské využití Krystalica obrovské. Nicméně nedoporučujeme tuto odrůdu pro osoby s poruchami spánku.

Krystalica může být pěstována indoor ze semen nebo z řízků. Protože se jedná o vysoce výkonnou odrůdu, používejte pro nejlepší výsledky 400-600W HPS/m2, nemusí dobře kvést pod slabším světlem. Při hydroponickém pěstování lze očekávat úchvatné výnosy - zejména pokud jste zvolili matku, která vytváří extra těžké palice. Velmi nadějný feno pro výnos je raně kvetoucí druh. Může mít klasické XXL listy typické pro mnohé z našich Mandala odrůd. Krystalica má dlouhé výhonky, které se táhnou od spodních dvou pater. Ty by měly být prořezávány u hydroponie, nebo pokud rostliny rostou v malém prostoru. Zbývající výhonky jsou středně dlouhé, ale můžou vyžadovat určitou podporu v období pozdního kvetení v případě, že se palice staly obzvláště těžké. Obvykle stačí uvázat tlustý provázek nebo zahradnický drát kolem celé rostliny. Rostliny rostou dobře v SOG a můžou být vysazeny v hustých řádcích. Po 4 týdnech vegetativního růstu v kvalitní půdě pod 400W HPS/m2, můžete očekávat, že rostliny dosáhnou výšky mezi 70-110 cm. Použijte alespoň 5L květináče pro růst a 10L květináč pro kvetoucí rostliny ze semen (klony můžou být v menších nádobách). Růst palic je rozdílný od typických sativ, některé rostliny mají široké indica-typ palice. Trichomy mohou dosáhnout úžasných výšek, prodlužují listy ke slunci, takže se vyplatí mít v záloze klony a vybrat z nich nejpozoruhodnější jedince pro matku nebo na pěstitelské projekty.

Outdoor
Pěstování outdoor se doporučuje v oblastech s teplým létem, nebo až do 45° N. Krystalica je tepelně odolná a dobře rostoucí v suchém-horkém prostředí nebo ve skleníku. Vrcholové palice mohou růst do mimořádných rozměrů a zaručit vynikající výnos. Severněji bude růst a sklizeň záviset na místním počasí a délce denního světla. Výsev semen je třeba začít, když už nehrozí nebezpečí nočních mrazíků. Vysévat semena můžete až do konce května, pokud dáváte přednost kratším rostlinám. Nejdříve předpěstujte semena indoor, pokud je počasí chladné a později přesaďte sazenice / mladé rostliny ven či do skleníku. Totéž lze udělat s řízky - ale ujistěte se, že cyklus světla je vhodný, aby květení venku nezačínalo příliš brzy. Krystalica není náchylná k plísním, ale v případě že prší téměř denně v posledních 2 týdnech kvetení, měla by být sklizena.

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 03-05-2010 v 14:14 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 359 

Re: New-Krystalica, Point of No Return Příspěvek č. 2


Point of No Return

*NEW* Currently only available in our online shop.

Dreamtime Collection



Type: indica-sativa
Contains land race genetics from: Afghanistan; Mexico
Cultivation: indoor/outdoor
Flowering time: 65-72 days/ mid-October (south), late October (north)
Yield: 350-400gr/m2 (dry weight); 700-1000 gr per plant outdoor in the ground.
High: a knockout medical-grade indica stone; couch lock; body relaxation.
Aroma: peppermint; sweet; fruity-berry.
Medical use: deep and long lasting medical effects; suitable for pain relief, reducing MS related spasms, hyperactivity & nervousness, anxiety, stress related symptoms, sleep disorders, menstrual cramps, muscle relaxant.




This exceptional medical strain should not be missing in any garden if you are looking for a one-hit wonder with a good yield and delicious aroma. Point of No Return (P.N.R.) delivers a beautiful crop of thick cone-shaped buds crowned by towers of resiny calyxes. The long head bud tapers at the end like a peak and has a sufficiently airy structure that contributes to the high mold resistance. Although this is not a large plant it focuses a tremendous amount of energy into bud development and has potential as a high yielder - especially in hydroponics, a greenhouse, or outdoor. P.N.R. grows to a broad christmas tree shape with very long leaf stalks that allow light to pass through the plant, thereby allowing close planting despite the branchy growth. Pruning the the bottom side branches at the first two internodes can be beneficial, especially if you intend to grow in SOG or hydroponics. Due to it’s growth pattern P.N.R. may also be a good choice for SCROG and for cultivating a multi-branch plant. With 4 weeks of vegetative growth under 400W HPS/m2 in quality soil you can expect the plants to reach a height between 70-125cm and most will average between 90-100cm. To select the highest yielding mother plant with exceptional resin production we recommend focusing on the taller females. If you require shorter plants for a Homebox/grow tent/closet you can simply reduce the vegetative time to 3 weeks.

The medical properties are very promising for persons who require the benefits of a narcotic or pain reducing strain. The easy growing/low maintenance feature typical of our Mandala genetics adds to the many positive traits of Point of No Return which medical growers will appreciate, especially if they are unable to care for their garden in an intensive way. Flowering time can be extended a few days to further enhance CBD levels. The high is first felt in the head and an immobilizing effect sets in - emptying the mind of all thoughts. There is literally no turning back once you inhale the first tokes of Point of No Return. It’s best to smoke P.N.R. sitting down! After about one hour the intense stony feeling abates leaving you in a pleasantly relaxed, dreamy state. You can experience the full medical benefits from the indica stone without uncomfortable side-effects such as a hangover the next day. The pain reducing properties work similar to a massage: at the onset of the high you may feel a heightened awareness of the discomfort zones in the body, this eventually gives way to a series of warm wave-like sensations that initiate the relaxation and pain relief phase. Cramp related pain responds well to P.N.R.’s soothing effect. The medical benefits are long lasting and can be felt for many hours. We recommend a calm environment to get the most out of the stress releasing and sleep inducing properties. Smoke this strain about ½-1 hour before going to bed if you suffer from sleep disorders (experiment and see what works best for you). This is a goodnight stone that makes you wake up refreshed. We wish you sweet dreams!

*Read our article on fertilizing and the soil guide in the FAQ (www.mandalaseeds.com) for more info.

**Aroma is based on our observations in organic soil cultivation.

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 03-05-2010 v 14:17 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 3

kristalika neni nová akorát tam nějakou dobu nebyla. škoda že venku to je nejistý jinak bych ji měl už doma

Naposledy upravil 03-05-2010 v 17:08 PM

Old Post 03-05-2010 v 16:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 359 

Příspěvek č. 4

jo jo, píšou že od poslední "edice" uplynulo 5 let...a vypadá to zajímavě, tudíž do toho půjdu... :-d

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 03-05-2010 v 20:58 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4196970 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív