Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, dik za reakci. Tohle konkrétně je exodus cheese od grenhouseseeds feminizovana normální kytka. Někdo rikal ze až bude vysoká po kolena a to už je, prý se potom trochu zpomalí ale pak to zase dožene takže můžu vzít vrsek, tomu se říká topping myslím ne?
Hele,ani ti nevim,jak se tomu říká..Včera jsem si téma na rychlo pročítal,ale moc si názvy nepamatuju :-)
Já u venkovek zaštipuju asi ve stejnou dobu jako to máš ty.Aby měla aspoň 4 patra,ono se to pak pěkně zakošatí a neni z toho přes 2m strom,kterej se mi často na podzim při nejakym větru polámal.Určo se to na chvilku zabrzdí,ale máš hoodně času,takže vklidu..Ať to roste!!
Takže se na to chysstam ted ve středu při novolunním až měsíc začne dorůstat tak to po záladu slunce střihnu. Budu se snažit dat vědět jak to odopadlo. Dík za radu.
Začínám být čím dál víc než nervózní když mám zaštipnout už dnes:-D vždycky jsem se bál že to bude velký zásah. Je pravda že zaštipnuti zvýší vynos? Nebo to může být i naopak?
Čau, konopí je plevel, štípnutí není nic, co by nerozdychalo, vůbec se toho neboj 😉 po zaštípnutí ti začnou růst spodnější větve, při použití nějaké další techniky, např. ohýbání můžeš dosáhnout více vrcholových palic namísto jedné+spodky 😉 pokud bys neohýval, tak budeš mít vrcholy 2, ty můžeš zas po čase zaštípnout a budeš mít 4. Já se tedy přikláním spíš k té první možnosti. Prostě ohnout ty dvě větve skoro až k zemi a všechny jejich malé větve vyrostou nahoru 😉
Ať se daří 😉
Dik za reakci pitr90 tohle mi dost pomohlo a tak jsem se na to vrhnul. Už jsem vykonal zaštipnuti s dobrým pocitem a s úsměvem, ale při jednom fouknul vytr a dopadlo to takhle, vzal jsem i ten druhý vyhonek, co myslíte vzít to ještě o patro níž nebo nechat jak je a do země to sama? Je to 7patro.
Jak chceš 😉 kytka tak jako tak pozná, že ji vršek chybí a da energii do ostatních. Tak buď budeš mít vrcholy hned 3, nebo pokud se ti takto kytka nelíbí, tak ji klidně ještě o jedno patro vem 😉
Musel jsem drahoušky pro dnešek opustit a když to budu napravovat za tři dny udělal bych ji velký šok ne? V tomhle případě nechat jak je? Jasně že chci aby byli hezké a taky aby udrželi svoji tíhu časem. Ale snad to zmaknou i takhle ne?
Nevím jestli to sem patří ale když jsme v tom tak jde taky o to že spodní větve leží na zemi, budou se sice snazit dohnat ten vrch ale nevím kam budou chtít jít takže možná budou muset pryč nebo co s tím?
Čau groweři nechal jsem to zajít až takhle daleko a nevím co pryč od spodu kolik od stovku oholit abych zvýšil vynos. Fotil jsem dnes na rychlo ve velkém horku.