Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Články novýho dílu jsou fakt dobrý, ale mám jednu výhradu a to ohledně velikosti doprovodnejch obrázků. Bylo by dobrý kdyby byly o něco větší, aby z nich člověk mohl vychytat ty důležitý detajly.
Jinak super!
"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja
Zdar, ty zvětšený (po kliknutí) jsou tak minimálně 512x384 a více. To se ti zdá málo? Především ilustrace ke ScrOGu mi přijdou adekvátně velký. Co myslíte?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jo ták... jaktože mě nikdo neinformoval dřív. Čekal jsem někde problémky s Netscapem!
Už je to OK. Kdyby byly ještě nějaké problémy, dejte vědět!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ted tady sediim u jinyho pisadla a maate tady jeshte porad stary cislo -jak je to moznyy?
a vshechno vubec je nejak jinak nez jsem vcera videl jinde trošku zpřeházenýýý
Grower #1 :: leden 2001 ?
tak tady o novým číísle nic neví
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
teď tady zase sedím u jinýho pisadla a mají tady pořád starý číslo groweru -Grower #1 :: leden 2001 -jak je to možný??????
tak tady teda o novým čísle nemají ani tušení -a jsou tady některý věci ůplně zpřeházený a odlišný od včerejší mé návštěvy-čím to je?
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
díky za rady,ale zatím se celý život učím,a taky se rád zasměju jak se tady zbytečně necháváte vytáčet
tak na to si ubalíme