Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevím ale nemáš náhodou tu hlínu moc těžkou?Víš zaleješ to vodou ta hlína sedne a pak ti to ztěžkne a na kořeny to není dobré.Lepší je trochu vzdušnější hlína .
Jejda proč ten kýblu vůbec? Kdybys to nasadil přímo do hlíny poroste to stokrát líp;-) Ani zalívat bys to nemusel! Ktomu problému jestli vtom nemáš ani díry tak je to jasné případně jak často to hnojíš?
proč kýbl?jsem na ně zvyklejto se mi nikdy nestalo.
Tu hlínu se snažim provzdušňovat tak,že ji propichuji
špejlema.Jinak díry jsou..a dost.Pěstuji v kýblech již
třetím rokem a tohle se mi ještě nestalo.Ta možnost
,že je ta hlínamoc těžká mě zaujala,ale nevim jak
to dál řešit.
Mno asi bych to risknul ... buď promačkat kýbl nebo ji z toho kýble vyndat trochu ten kořenovej bal zbavit hlíny a buď koupit nějakou lepší hlínu třeba od Plargonu " Royal mix" nebo aspoň substrát na Kaktusy a sukulenty .A nebo trochu tý hlíny co omlátíš z toho kořenového balu promíchat s pískem .
Původní příspěvek od Host proč kýbl?jsem na ně zvyklejto se mi nikdy nestalo.
Tu hlínu se snažim provzdušňovat tak,že ji propichuji
špejlema.Jinak díry jsou..a dost.Pěstuji v kýblech již
třetím rokem a tohle se mi ještě nestalo.Ta možnost
,že je ta hlínamoc těžká mě zaujala,ale nevim jak
to dál řešit.
No tohle je na vystavku , ješte ze se dotyčnej smazal , provzdušnovat hlínu píchaním špejlí tady praktikoval jen JardaXXL , a že je hlína těžká ?? LOL , to snad ne ? presunuji tuto perlu z nemoci a problemů ,Hlava