Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
6. Fotka Ewe - HSO
8 týdnu květu, cca 200 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno Výnos:
+/- 25g ostříhaného materiálu, bez plísně
Malá indica. Palice byly tvrdé, prorostlé, ale obsahují lístečky. Dobrý kouření, takový slabší indica efekt. Výnos celkem mizerný, na to, že rostlina byla cca 200 dní stará. Celkem přeceněná na stránkách HSO. Trošku zklamání, ale pro lidi, kterým nejde o výnos, ale jde jim spíše o "tajné" pěstování např. na balkóně ideální.
7. Fotka Royal Gorilla - RQS
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno Výnos:
+/- 25g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Nádherný hybrid. Tvrdé, orosené a parádně prorostlé palice. U kytky jsem jel na kvalitu, než na výnos. Též jsem jí musel ohýbat, aby nepřerostla balkón a mohl jsem jí udržet celou ve fóliovníku. To se mi nakonec nepovedlo a větve se začaly dotýkat fólie, tak jsem jí sundal - bál jsem se hlavně plísně. Ohýbal jsem pomocí mříže, co dělila patra fóliovníku + provázky. Stav uzemňující. Spíše než hybrid mi přijde více na indicu. Z 3 rostlin byly 2 rostliny "mrzáci", nerostly jim souměrně patra atp. Takže jestli RQS ustálí genetiku, šel bych do ní znova.
4x Haze special 24.9,hotový cca za měsíc.Z řízků(1. pokus),dobrá hlína na místě akorát jsem jí vyházel na hlušinu, dolů narval dřevo,načatý větší kusy dolů a postupně navrch klidně chrastí, slámu a naházel zpátky s popelem, mulč neškodí.
„Konvenční armáda prohraje, pokud nevyhraje. Guerrilla vyhraje, pokud neprohraje.“