Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dvojka(pro méně chápavé Jorge Cervantes Ultimate Grow 2 ) je našlapaná jako prase !! sice nic co by zkušený pěstitel neznal ale dobře se na to dívá . . .
musím uznat že mě to hodně navnadilo na nějakej out monster grow ale na druhou stranu mně nebaví furt někomu cizímu sponzorovat hulení čorkaři zasraní . . .
no prostě po shlédnutí podobných snímků touha pěstiť roste . .
touha pěstiť roste . . .
Ps.ghost face nemáš víc těch dílů hight times ?? nejlepší jsou ty reklamy na falešné péra dodávaně v 6 barvách ze vzorkem moči . .
no mazec amerika každým coulem
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
tak něco jsem našel i já . . jedná se o dokument od national geografic . . podle mě celkem povedený hodně reálný a je opatřen tytulky pro neangličtináře . .
EDIT: tedka jsem to pustil a není to marný . . ten začátek jak nasype ty semena do ruky a ptá se co byste udělal vy ? . .
a později razije . ." sledujeme tohoto muže už tři měsíce nikam nechodí a nic nedělá má černé ferrari a bílého hummera jedná se evidentně o pěstitele konopí !! "
jeden z nejlepších dokumentu co jsem na toto téma vyděl . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zdar narazil sem zas na pár čísel High Times Magazinu, jsou to vydání z roku 2002 a to unor, březen, duben, červen a listopad. Všechno čitelné v pdf.
Upnul sem to tady:
njn, aj ked to mnohy poznate (pozname), nech je to tu pokope
S pozdravom
Spsemi
PS: mam aj nejake video z HTCC 2008 su tam rozhovory s porotcami, s organizatorom, nejake zakulisne info a vela vela ineho ..... snad to niekde upnem, popripade ak ste nedockavy stiahnite to z torrentov cely nazov je High.Times.20th.Anniversary.Cannabis.Cup.2008
...no tak sem to spojil dohromady , ale kdyz nebude nejakej link fungovat tak si dejte do http://www.google.cz/ nazev filmu vetsinou se to nekde vali na jůtubu , caz Hlava :rasta:
Tak sem to pročistil od OT , nejaka videa fungujou nejaka ne , kdyžtak platí viz výše , Hlava