Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Tepova frekvence
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Mivate problemy s tepovou frekvenci po huleni?
ANO
NE
Jen po sativovitych modelech
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
neslapatpotrave
Stálý Člen

Karma uživatele neslapatpotrave - 42% Pěstitelská

Registrován: Jan 2007
Příspěvků: 36  

Příspěvek č. 17

Tak tep je jasný ale na infarkt to není a když toho člověka upozorníš že se to může stát tak je to vpohodě, já jsem si to nikdy ani pořádně neuvědomil. Ale chci zhulit kámošku co ještě nepálila. Má extrémě nízký tlak musí na to pít kýbl kafe denně, tak bych nerad abysme dopálili a ona mi omdlela:/ Myslíte že když ji naliju kafem na zvýšení tlaku tak se to vykompenzuje?
Celller: lol =)

Old Post 16-12-2007 v 10:55 AM
neslapatpotrave je offline   Profil uživatele neslapatpotrave   Find more posts by neslapatpotrave   Foto galerie člena neslapatpotrave   Click here to Send neslapatpotrave a Private Message   Add neslapatpotrave to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 827  

Příspěvek č. 18

Klidovou frekvenci je nejlepší měřit ráno po probuzení. Obecně mívaj nižší klidovou frekvenci vytrvalostní sportovci. U otužilců(plavců) to může skončit i srdeční aritmií. U nich neni vyjímka když maj po ránu dost pod 40tepů/min.

Lehce ot:
Ještě během "sportovní kariéry" jsme párkrát běhaly výběhy do kopce se "sporttestrem" - hodinky + pásek kterej měří tep. Posílá to do hodinek a tam se to ukládá. Po připojení k pc si může člověk prohlídnout grafy. Mohlo mě bejt tak 15 a maximálka se pohybovala kolem 207.

Po hulení? Zajímavá otázka, zatim jsem si nevšiml, ale skusim to někdy změřit (třeba i po různejch modelech, měření před i po brku). Na základě dřívějšího pozorování si myslim že jestli to má vliv na tep/dejchání, tak to je způsobený psychikou!

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 17-12-2007 v 14:40 PM

Old Post 17-12-2007 v 14:35 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3220010 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív