Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poslední dobou jsem přišel na chuť vaporizaci a prakticky už jen vapuju. Před tím skleňenky s malým kotlíkem, nebo vlastnoruční dřevěný dýmky s kotlíkem vyloženým lechem. Vždycky takový jednomužný záležitosti. Brka už dávno ne. Mají velkou spotřebu a tabák mě ničí.
Radši bong (mám takovou menší sbírku) , ale dam i kýbl. Sušenky nebo mléko, taky neni k zahození. Papírek si dám jen ze slušnosti když někdo pošle, a šlukny vůbec no)
Kdo nekouří nedělá nic, kdo kouří přemýšlí
o životě.
Měl bych otázku. Když budu kouřit jointa přes klasický cigaretový filtr, tak co se z něho ztratí nejvíce? CBD, THC? Vyhodnocovali jste to už někdo z vás? Já už pár dnů to používám a přijde mi ten stav úplně jinej
Vlastnoruční dřevěný dýmky - šlukovky. Hlavně ta výroba je super. Po hrubým opracování přijde broušení a to pak je meditace, na konci je smirek 1000 to už si vyloženě užívám, někdy (vyjímečně) přijde i přeleštění jelenicí. Jedna dýmka = 3 až 5 hodin meditace :-). Většinu dýmek rozdám. Teď si vyvíjím nový tvar ala lžička, takový trychtýřek kam se materiál dobře nacpe a dobře se nabere drť z dlaně. Brko jsem se nikdy nenaučil pěkně smotnout, takže nula.
Původní příspěvek od Austenit Měl bych otázku. Když budu kouřit jointa přes klasický cigaretový filtr, tak co se z něho ztratí nejvíce? CBD, THC? Vyhodnocovali jste to už někdo z vás? Já už pár dnů to používám a přijde mi ten stav úplně jinej
Zkus uhlíkový filtry určené přímo pro brka, třeba to bude lepší.