Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Vítej v Grower fóru!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Krychle
Sťatý Člen


Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 899  

Vítej v Grower fóru! Příspěvek č. 1

Vítej v Grower fóru!

Následující informace si kladou za úkol pomoct novým členům s orientací v diskusních fórech a v rámci možností je obeznámit s chodem tohoto serveru. Věnuj proto prosím chvíli času na přečtení těchto rad a upozornění; předejdeš tak případným konfliktům a nedorozuměním.

.. :▪■ V celém diskusním fóru platí nepsané pravidlo Nejdřív hledat a pak se ptát a také, že Nic není zadarmo. To znamená, že pokud neprojevíš snahu potřebné informace získat vlastním úsilím, tj. Hledáním, nemůžeš počítat s tím, že někdo bude hledat ony informace za tebe. Spousta dotazů již byla zodpovězena, tak stačí si odpovědi najít.

.. :▪■ Naprostá většina základních informací se nachází v sekci FAQ (Často kladené otázky), kterou důrazně doporučuji přečíst! Pokud zde nenajdeš vše potřebné, je tu stále výše zmiňované Hledání.

.. :▪■ Pokud se rozhodneš založit nové téma, dbej na to, aby bylo umístěno do správného fóra. Tudíž téma zaměřené třeba na indoor pěstování by se nemělo objevit ve fóru Outdoor pěstování, apod.

.. :▪■ V celém diskusním fóru platí přísný zákaz uveřejňování osobních údajů, čísel telefonů a fotografií, podle nichž lze identifikovat osoby na nich zachycené.

.. :▪■ Pokud budeš mít potřebu sdělit nějaký s údajů, učiň tak za pomoci Privátních vzkazů neboli PM(Private Message).

.. :▪■ Také platí pár bezpečnostních opatření, jejichž dodržování je už na tobě. Patří sem třeba to, aby nikomu nebyly zpřístupněny informace o tvých pěstitelských počinech. Bezpečnost a opatrnost jdou ruku v ruce na prvním místě.

.. :▪■ Další nepsané pravidlo hlásá, že pokud k danému tématu nemáš co napsat, tak nic nepiš. Přispěješ tím k přehlednosti jednotlivých fór a usnadníš jiným cestu k informacím.

.. :▪■ Ve fóru funguje systém bodového ohodnocení jednotlivých členů. Nazývá se Karma a bližší vysvětlení jejího fungování najdeš tady. Ke Karmě můžeš připojit komentář, takže pokud někomu budeš chtít sdělit, jak moc jsi nadšený z jeho výtvoru, použij tento komentář místo psaní zbytečného příspěvku, který opět brání přehlednosti onoho tématu.

.. :▪■ V sekci Zahradnický bazar je zakázáno provozovat jakoukoli komerční reklamu a psát příspěvky týkající se prodeje drog.

.. :▪■ Když budeš mít nějaký problém, něco ti nebude jasné nebo budeš cokoliv potřebovat, obrať se na někoho z moderátorů; pokusíme se tvůj problém vyřešit.

.. :▪■ Pokud kdokoli z členů poruší vážným způsobem pravidla, bude po předchozím varování vyloučen z komunity.

.. :▪■ Hlavně dobrou náladu!

Doufám, že ti těchto pár řádků alespoň částečně osvětlilo chod a pravidla fóra a teď už ti jen jménem celého Grower Teamu přeji hodně štěstí, zábavy a užitku na serveru Grower.cz.

Naposledy upravil Krychle 24-08-2004 v 17:49 PM

Old Post 19-08-2004 v 20:29 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-01-2017 - Novej grower - 0 odpovědí
24-09-2015 - Opět na Groweru! - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9920240 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív