Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caw aNDy...
Chcel by som od teba kupit niake meskalinové kaktusi....alebo ich vimenit za divé uhorky,slncovka kaliformská,Coleus blumei(mexický druh),kyjanička(namel)
ponukaju semena: Mandragora lékařská, Leonotis leonurus ,Lophophora williamsii aj San Pedro (pedra si asi objednam ked budu peniaze..duzfam ze porastie rychlejsie
Trichocereus boliviensis aj Trichocereus peruvianus a VEEEELA inych
Vyklíčily mi semínka ARGEMONE MEXICANA , velmi zajímavá rostlinka z jižní ameriky, tiší bolest je z ní uklidňující čaj, ale používá se i jako afrodisiakum... (prej jsou po ní hezký sny... ;-) ) Každopádně bych pár rostlinek rád vymněnil za nějaké jiné zajímavé (semínka nebo rostlinky) měl by někdo zájem? :-) (PM)
Velmi pekne, si fakt sikovny. Nevies prosim ta, kde by som mohla zohnat cathu edulis, nieco som uz hladala ale z USA to nechcem objednavat lebo vraj je to tam zakazane, velmi by som ocenila keby si mi poradil
Zdravím, a´t hledám jak hledám ttak semena kratomu nikde nejsou Nenajde se tady někdo kdo ví kde je sehnat ?? prosím. Mám před maturitou a potřebuju jakoukoliv pomoc.