Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Sweet Seeds » Micros's 125/250W CFL Sweet seeds Diary [Competition]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Obecné Micros's 125/250W CFL Sweet seeds Diary competition Příspěvek č. 1






Ahoj groweři, tak konečně také začínám svůj sweet seeds diary. Předem se omlouvám ale předchozí pěst byla prostě zima a tak to nějak nechtělo být hotový. Ale co lepší pozdě než vůbec.

Ahoj Tommy ještě jednou děkuji za semínka a za tuhle soutěž.

Můj domácí micro SETUP:

Pěstební prostor je opravdu malý a to 40x45x170cm (později budu zvětšovat)ze dřeva, dříve to byla myslím špajzka u staré kuchyně(opravdu staré), vše je obaleno bílo/černou grow shop folíí.

Místo sluníčka mají holky CFL spořidla a to 125w Modrá a 250w červená od firmy Elektrox.

Jelikož je skříň v chladné ložnici tak také používám topný kabel v délce 5m/55W, který mám umístěn jako had pod květníky.

O cirkulaci vzduchu se stará 9m vysoký komín ve kterém je umístěn 8cm pc větráček, další 8cm pc větráček se stará o aktivní přítah (tyto dva jsou napojeny na Hama 12v trafo s regulací 4v-12v a další 6cm pc větráček (amd procesor - tichý, napojen na 4v trafo) je umístěn uvnitř skříně k ofuku rostlinek.

Pachový filtr neřeším jelikož má skříň odvod do komína.

JJ také nehýbám se stínítkem nad rostlinkama ale mám jednoduše posuvné dno a to z důvodu malého pěstebního prostoru. Prostě by se mě tam ta 250W CFL nevešla, tak mám objímku E27 naférovku ve stěně skříně a posunuju dnem.

foto1: tak semíííínka přišli
foto2: a vybral jsem si tato
foto3: tak takhle by to mohlo vypadat až budou velký
foto4: pěkný razítečko přímo z Espaňy
foto5: no a tohle jsou ty opozdělkyně (Chees od Dinafem - z veletrhu) kvůli kterým začínám až teď.
--------------------------------------------------------------------------------------


Hi Growers, so finally getting his diary sweet seeds. I apologize in advance but the previous fist was just so cold and it somehow did not want to be done. But what better late than never.

Hi Tommy thanks again for seeds and for this competition.

My home micro SETUP:

Growing space is really small and it 40x45x170cm (later I will be increasing) of wood, before it was špajzka think the old kitchen (really old), everything is wrapped in white / black foil grow shop.

Instead sunshine girls have CFL spořidla 125 watts and 250 watts Blue and red from the company Elektrox.

Since it is cold in the bedroom closet as well as use in heating cable length 5m/55W, which I placed a snake under flowerpots.

The air circulation is 9 meters tall old chimney which is located 8 cm Fan PC, another PC 8 cm fan provides for active pick-up (these two are connected to the transformer with Hama 12v 4v-12v control and other PC 6 cm fan (amd processor - quiet, connected to the transformer 4v) is placed inside the case blowing the plants.

Charcoal filters do not care because it has a closet in the chimney outlet.

JJ also not moving shade over rostlinkama but I simply sliding the bottom because of the small growing space. Just me there would be the 250W CFL not fit, so I naférovku E27 in the wall box and move on.

photo1: thus came semíííínka
photo2: and I chose this
photo3: the way it might appear to be large
photo4: nice razítečko from Espana
photo5: Well, those are opozdělkyně (Cheese from Dinafem - from the fair) for which to start now.

Naposledy upravil micros 05-04-2012 v 17:07 PM

Old Post 21-03-2012 v 19:08 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 2

Ještě jsem si vzpomněl, že jsem nic neuvedl o tom v čem budu pěstovat tak to musím napravit. Pěstební médium bude zemina od Plagron Light Mix. Začínat budu v home made květináčích 0,5l (plastikový pulitr obalený hlinikovou izolepou). Poté přesadím do něčeho většího a na konec si holky budou lebedit v 6,5l Teku květináčích z growshopu.

Papání budou mít od GHE kompletní Flora Series (Grow,Micro,Bloom) a na konec květu Ripen, Wermusfluid používám při růstu, toť vše ohledně hnojení. Vše jsem dostal od známého tak neřeším, že to není na hnojení do hlíny ale když se to zředí tak to lze také použít.
______________________________________________________

Still, I remembered that I did not anything about what will grow so I have to fix it. Growing media from the soil Plagron Light Mix. Beginning at home I made ​​pots 0.5 l (an aluminum coated plastic tape pulitr). Then enforce the into something bigger and the girls will end lebedit in 6.5 l pots of Growshop Tikvah.

Papání will be complete by GHE Flora Series (Grow, Micro, Bloom) and at the end of flowering Ripen, Wermusfluid use during growth, that's all about fertilization. All I got from a friend so do not care that it is not spreading into the dirt but if you dilute it so it can also be used.

Naposledy upravil micros 21-03-2012 v 20:59 PM

Old Post 21-03-2012 v 19:32 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 3






Tak jak jsem už výše psal můj pěstební prostor je takový jaký je a nemůžu tak jet více rostlin najednou. To znamená, že jsem se rozhodl zasadit jen dvě semínka aby později měli dostatek místa na růst a hlavně na květ.

Proto jsem se rozhodl zasadit Cream 47 a Sweet Tai.

Klíčení probíhalo přímo v zemině v 0,5l nádobách.

Kytičky jsem jednoduše označil autentickým ústřižkem z obalu semínek viz foto.

Teplota při klíčení 26-28stupňů, vlhkost byla zvýšena pomocí plastových kelímků s větracíma dírkama.

Jinak vlhkost ve skříni je z důvodů odvodu vzduchu do komína okolo 40 stupňů. Jelikož jedu ze semínka tak to neřeším. A ve květu je to naopak v pohodě vlhkost.

foto 1-4: první den kdy holky (spíš zárodky) dostaly napít a pak dostaly fešné baráčky s půl litrem zeminy Plagron Light Mix. Tak se snažte, kličte a kořeňte!
foto 5: nějaké papání pro holky až budou větší - GHE Flora Serie's, Ripen, WermusFluid atd.

______________________________________________________



So as I wrote above my growing area is the way it is and so I can not go more plants at once. This means that I decided to plant only two seeds that later had plenty of room for growth, and especially to flower.

So I decided to plant 47 and Cream Sweet Tai.

Germination takes place directly in the soil in 0.5 l containers.

Bouquets I simply marked the package authentic counterfoil of seeds, see photo.

Germination temperature 26-28 degrees, humidity was increased by using plastic cups with větracíma dírkama.

Otherwise, the moisture in the cabinet, for reasons of air into the exhaust stack of about 40 degrees. As I go from seed so it do not care. A flower is in contrast to the cool moisture.

Photo 1-4: the first day when the girls (more seeds) got a drink and then get good looking little house with half a liter of soil Plagron Light Mix. So try, keys and roots!
Photo 5: papání for some girls to be bigger - GHE Flora Series's, Ripen, etc. WermusFluid

Naposledy upravil micros 21-03-2012 v 21:01 PM

Old Post 21-03-2012 v 19:44 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 4





Ták a holky jsou venku!!!

Za tři dny jsou ze semínek pěkný záprtci. Dostávali odstátou vodu srovnanou na PH 6,3 pomocí citrónové štávy. ¨

Teplota ve dne/v noci: 28,5/23 stupňů. Vlhkost stále 40 stupňů v noci okolo 60-70 stupňů. Skříň je v ložnici. Dvě spící osoby dost nafuní.

Od prvního okamžiku jsou obě rostlinky trochu jiné.
Cream 47 (žlutá) - je vyšší, první lístečky má žlutější.
Sweet Tai (zelená) - je mohutnější stavbou ale menší výškou, větší lístečky, barva tmavě zelená s fialovými okraji lístků.

Je to jen můj subjektivní názor. Jsem v pěstování indoor začátečník. Tohle je můj druhý pěst. A venku mám odjetý 3 sezóny. Tak omluvte mé chyby a špatné doměnky. Vše konzultuju s mým kamarádem který má vcelku dobré zkušenosti s pěstováním in.

______________________________________________________




Well, girls are out there!

For three days from seeds záprtci nice. They were given water to stand and leveled at pH 6.3 with lemon juice. ¨

The temperature in the day / night: 28.5 / 23 degrees. Humidity is still 40 degrees at night around 60-70 degrees. The cabinet is in a small bedroom. Two people sleeping enough nafuní.

From the first moment of the two plants are different.
Cream 47 (yellow) - is higher, the first leaves have more yellow.
Sweet Tai (green) - is a massive building but a smaller height, larger leaves, the color of dark green leaves with purple edge.

It's just my subjective opinion. I am a beginner in growing indoor. This is my second fist. And I go out 3 seasons. So excuse my mistakes and told that there is bad. All consult with my friend who has quite a good experience with the cultivation in.

Naposledy upravil micros 21-03-2012 v 21:04 PM

Old Post 21-03-2012 v 20:07 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 5






Den 3, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 28/23
vlhkost den/noc : 39/65

jj dnes zalito odstátou vodou ph 6,3


foto 1: společná
foto 2: Sweet Tai
foto 3: Cream 47
foto 4: Sweet z boku
foto 5: Cream z boku

______________________________________________________


Day 3, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 28/23
humidity day / night: 39/65

jj today to stand and bathed in water pH 6.3


Photo 1: common
Photo 2: Sweet Tai
Photo 3: Cream 47
Photo 4: Sweet Side
Photo 5: Cream Side

Naposledy upravil micros 21-03-2012 v 21:06 PM

Old Post 21-03-2012 v 20:22 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 6



Také jsem dnes dal lampu 3cm od vršku rostlinek.

Viz. foto

______________________________________________________

Also today I put the lamp 3 cm from the top of plants.

See. photo







celkový pohled na equipment.
______________________________________________________

overall view of the equipment.



Naposledy upravil micros 21-03-2012 v 21:09 PM

Old Post 21-03-2012 v 20:49 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzis
Nový Člen

Karma uživatele honzis - 20% Pěstitelská

Registrován: Sep 2007
Příspěvků: 28  

Příspěvek č. 7

No teda nic moc,hahahahaha

Old Post 22-03-2012 v 17:35 PM
honzis je offline   Profil uživatele honzis   Find more posts by honzis   Foto galerie člena honzis     Add honzis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 8

a copak se ti nelíbí?

Old Post 22-03-2012 v 17:38 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzis
Nový Člen

Karma uživatele honzis - 20% Pěstitelská

Registrován: Sep 2007
Příspěvků: 28  

Příspěvek č. 9

No právě že líbí,na poprve dost dobrý vole.

Old Post 22-03-2012 v 17:44 PM
honzis je offline   Profil uživatele honzis   Find more posts by honzis   Foto galerie člena honzis     Add honzis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 10

jj předchozí kolo jsem byl spoko. doufam ze genetika od seeds nesklame. ale také proč by klamala. také to bude v klidu. no uvidime

Old Post 22-03-2012 v 17:48 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sweet Seeds [tommy]
Sweet Seeds

Karma uživatele Sweet Seeds [tommy] - 0% PěstitelskáKarma uživatele Sweet Seeds [tommy] - 0% PěstitelskáKarma uživatele Sweet Seeds [tommy] - 0% PěstitelskáKarma uživatele Sweet Seeds [tommy] - 0% PěstitelskáKarma uživatele Sweet Seeds [tommy] - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 451 

Příspěvek č. 11

Hi micros!

You're welcome my friend

Hope you enjoy the great varieties you have in your hands...

This is a great start, I'm sure it will be another very interesting grow diary, so I'll keep passing by to visit it at least once a week

Good luck for the competition, sweet smokes!

tommy

www.sweetseeds.es

Old Post 22-03-2012 v 23:56 PM
Sweet Seeds [tommy] je offline   Profil uživatele Sweet Seeds [tommy]   Find more posts by Sweet Seeds [tommy]   Foto galerie člena Sweet Seeds [tommy]   Click here to Send Sweet Seeds [tommy] a Private Message   Add Sweet Seeds [tommy] to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Sweet Seeds [tommy]! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 12






hi tommy a ostatní, kteří zavítáte na můj thread. musim znova upozornit ze tohle je můj druhý grow. a tak si to uživám. skříň mám doma a tak jsem stale hlavou v ní. dnes máme šestý den co holky vykoukli a už se dole v odtokových dírkách ukázali kořínky. tak paráda. jinak každý den je to fakt cvrkot jak se zvětšují. také roste třetí patro tak až to trochu povyroste tak zkusím udělat fim a vzniklé řízky dám po zakořenění ven.

jinak teploty den/noc 26/23
vlhkost den/noc 39/55

také dnes dostali odstátou vodu s upraveným PH na 6,3 každá cca 1.5 dcl

foto 1: sweet tai
foto 2: cream 47
foto 3 a 4 : vykukující kořínky po 6-ti dnech docela dobrý ne?
foto 5: dohromady

______________________________________________________


hi tommy and others who decide to visit my thread. I must again point out that this is my second grow. so enjoy it. I have a closet at home so I am still in her head. Today we have a sixth day as the girls and I peeked down the drain passages shown in roots. so great. otherwise, every day is really how the buzz grow. the third floor and grows until it grows a little and try and do fim incurred by rooting cuttings give out.

otherwise the temperature day / night 26/23
humidity day / night 39/55

Today also got to stand and water with pH adjusted to 6.3, each about 1.5 ounces

Photo 1: Sweet Tai
Photo 2: Cream 47
photo 3 and 4: peeping roots after a 6-days pretty good right?
Photo 5: together

Old Post 25-03-2012 v 19:36 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 13





Day 10. 18/6 temperature day night 26°C/23°C
day humidity 40%

ahoj tommy a ostatní groweři tak jsem tu zpět s dalším updatem. Vše jde zatím bez problémů. Ťuk ťuk ťuk na dřevo! Včera holky dostali opět jen odstátou vodu s upraveným Ph na 6,3 pomocí kyseliny citronové. Příště už dostanou nějaké papání v podobě GHE Flora Series.

foto 1: Cream 47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: zleva ST a C47
foto 4: celkový pohled do skříně
________________________________________________________
Hi tommy and other grower so I had back with the next updates. Everything goes so far without problems. Knock knock knock on wood! Yesterday the girls came back just to stand and water with pH adjusted to 6.3 with citric acid. Next time you come in the form of a eating GHE Flora Series.

foto 1: Cream 47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: zleva ST a C47
foto 4: overall view of the closet



Naposledy upravil micros 31-03-2012 v 19:51 PM

Old Post 30-03-2012 v 19:13 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 14






Day 13. 18/6 temperature day night 26°C/23°C
day humidity 40%

A jsem tu opět s dalším updatem. Holky už pěkně proschly po minulé zálivce (200ml). Normálně bych zalil ale kámoš mě odnesl Ph metr tak si nemám jak namíchat papání pro ty mý dva lopuchy
No nic zítra dopoledne mi ho přinese tak bude jak už jsem řekl první použití GHE. Večer jim udělám postřik Vermesfluidu pro celkovou podporu růstu.

foto 1: zleva ST a C47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: Cream 47
foto 4: za tři dny pěkně poposkočily
foto 5: Papání

____________________________________________________________________________

And I'm here again with the next updates. The girls had a nice Through dry after the last watering (200ml). Normally I'd washed my buddy but took Ph meter so you do not have to mix some food for my two most burdocks
Anyway tomorrow morning I will bring him, as I said the first use of GHE. In the evening I'll spray them Vermesfluidu for overall growth.

Photo 1: Left ST and C47
Photo 2: Sweet Tai
Photo 3: Cream 47
Photo 4: three days go up nicely
Photo 5: some food for girls

Naposledy upravil micros 31-03-2012 v 20:16 PM

Old Post 31-03-2012 v 20:05 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 15



Nějaké to větvění / Any branch that

Sweet Tai









Cream 47

Old Post 31-03-2012 v 20:17 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
micros
Stálý Člen

Karma uživatele micros - 3% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 16



Také jsem se dnes rozhodl si něco před pěstovat pro letošní balkoning u kámoše. Zasadil jsem do Light Mixu od plagronu 1ks feminizovaného Jack Herera od Grow Shop Seeds. A až ST a C47 povyrostou tak vše od třetího patra uříznu a zkusím zakořenit. Ty také půjdou na balkón.

________________________________________________________________________


Also today I decided to get something for this year before growing by balkoning friends. I planted the Light Mix Plagron 1pc feminized by Jack Herer Seeds from Grow Shop. A to ST and C47 all grow up and cut off from the third floor and try to take root. They also go to the balcony.

Old Post 31-03-2012 v 20:26 PM
micros je offline   Profil uživatele micros   Find more posts by micros   Foto galerie člena micros   Click here to Send micros a Private Message   Add micros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-09-2012 - Sweet seeds in the open air [Competition] - 184 odpovědí
18-06-2012 - !! WINNERS !! ...of the 1st SWEET SEEDS Grow Diary Competition - 19 odpovědí
03-11-2012 - rastamanskej skleník '12 - Sweet Seeds [Competition] - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5924910 seconds with 35 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív