Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, mám cooltubu (Stínidlo s odtahem PROTUBE M - O125mm) už třetím rokem. sklo je okey ale stínítka jsou už kaput mě trošku přijde. Nikde jsem nenasel po hodinovém hledání jestli se dají koupit stínítka na cooltubu zvláště. Nebo jestli je možná i varianta koupit a napasovat na to A-wing čí podobné a bude to splňovat požadavky. Děkuji za radu kdyby někdo věděl
nevim ze by se prodavalo nahradni stinitko.. ale zbastlit to jde urcite a dela se to bezne
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Díky, právě jsem projel snad všechny growshopy v republice. koukal jsem i na ebay a na stranky výrobce a nikde nic. Nejsou v nějakém hroznem stavu ale už jsou trošku deformovaná a vnitřní plát který je přímo nad výbojkou furt sklouzává dolu( tím se posouvá uhel odrazu. nevím čím to mám už přichytit. Zkoušel jsem tavnou pistol. silikon. plátěnou pásku. drátky a nic.