Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jedu svůj první indoor, venky mám vcelku zmáklé ale tady jsem překvapen, mám box 150*150na růst MH 400w, 7.5 litrů nádoby s drcený kokos, hnojivo JIDB, kytky rostli do teď dobře, zalejvam jednou za dva dny ale vlastně pořádně nevím jak, někdy my v podmisce stojí voda tak ji vyleji, pokaždé zálivka, často je rosim a to i sodou doma vyrobenou, z destovky nebo z odstate, ph kolem 6, měřeno papírky, teplota kolem 25, vlhkost 70 cca,, 4 kytky se mi najednou nějak postupně zkroutili, ostatní vypadají zdravé, mám strach že je to taky dožene, přikládám fotky a děkuji za rady bob
caw! Neviem, či to uvedené pH sa vzťahuje na tú "sodovku", ale rosenie domácou sodovkou by som moc nedoporučoval a určite vynechal do budúcna. V tej sodovke je rozpustené CO2 a pH reakcia tej sodovky je kyslá, čiže tomu dávaš akože kyslý dážď slabou kyselinou. Skús premerať pH tej sodovky, mohlo by to byť podstatne nižšie, než pH6 - tak pozor na to!
Pokud ti chybí CO2 tak ho normálně dokup pokud jsou finance. Já jsem do 120x120x230 stanu koupil AIRBOMZ CO₂ DISPENSER jen doplňuješ láhve jedna za 250 mám pocit. jde nastavit podle sebe vypouštění je to super. já to mám na trochu víc nastavené a kytky jsou krásně tmavé a pak i snesou větší teplotu v prostoru
Podle fotek nevypadaj extrémně neštastně, nic co by se nedalo zachránit, všimnul jsem si ale lehce spálenejch konců listů, a to na tý zdravější rostlině. Nevim, jestli jedeš živiny podle tabulek, nebo podle EC, takže bych nejdřív snížil koncentraci hnojiv. Prolil bych pěkně květináče vodou s upravenym PH. Klidně o malinko víc vody, a zbytek vyleješ. Nenechávat v podtáckách přebytečnou vodu! Kořeny musej vždycky proschnout, aby se tam dostal kyslík, jinak začnou hnít a budeš mít větší problémy. CO2 bych v tvejch podmínkách vůbec neřešil, nevim, jak jsou na tom produkty v cenový relaci, co posílá Czechanonymous, ale stejně nemáš uzavřenej prostor, takže to hned zase odvětráš pryč. Ale nemám s tímhle zkušenost. Držel bych oko na teplotách, a to i v noci. Teď to dost klesá, tak aby ti v noci nemrzly. Pokud máš větrák na ofuk, tak ho NEmiř přímo na kytky, ale snaž se s nim rozpohybovat co nejvíce vzduch okolo - klipsňáky jsou hezký, ale moc parády neudělaj. Ty zkroucený listy dovnitř směrem dolů jsou známkou silnýho ofuku, chladem, a možná i začátkem problémů s kořenama. Jinak na 400W máš celkem velkej prostor, tak bych se spíš snažil držet to ve středu, ideálně do 1m2. Keep up
CO2 ma smysl resit az pestitel ma v malicku zakladni veci, tj starost o kytky a pod..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Hoši díky za rady, myslím že přeliti bylo hlavní problém, voda stávala v miskach, davkuji hnojiva podle tabulek tak to trochu snížím, jestli se mi to v kokosu podaří dojet do konce tak další kolo zkusím hlínu, to je jednodušší?