Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz - Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Oznámení Aktuální Oznámení: 1
Autor  
čepra
zahrádkář

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 963

Upozornění pro záčínající Outdoor thready ! ! ! (02-07-2013 až 01-08-2026)
Pokud nebude thread vypadat alespoň přibližně jak má, tak bude smazán ! ! !

Chcete-li s námi sdílet průběh svého pěstování, je potřeba dodržet několik zásad.

1.) Vybrat vhodnou sekci v galerii
Do „Fotogalerie pod sluncem“ patří outdoor, balkón a skleníkové deníčky.
Vyvarujte se zakládání takovýchto deníčků kdekoliv jinde (do outdoor pěstování to opravdu nepatří!). Krom toho, že narušíte strukturu fóra, by jste se připravili o možnost přiložit k příspěvku více fotografií.

2.) Správně pojmenovat téma
Ačkoliv vás zřejmě nikdo kárat za název threadu nebude, je velice užitečné topik nějak smysluplně pojmenovat. Kromě nějakého identifikačního jména je dobré, když se člověk z názvu dozví třeba i odrůdu či umístění květin (zahrada, skleník, les atd.) Samozřejmě název topiku nemůže být moc dlouhý. Pište tam to, co si myslíte, že je na vašem pěstování zajímavé, či důležité.

3.) Představení políčka
Na začátku každého topicu by měl být úvod - představení, ve kterém jsou napsány všechny důležité informace, co jsou pro nás jako pozorovatele důležité či zajímavé. U outdooru je to například: umístění políčka/květin (zahrada, skleník, pole, les, strom...), odrůda, jedná-li se o klony či semena (regular, feminizovaná, autoflower), použitá hnojiva, velikost květináčů, atd.

4.) Struktura příspěvků
Pokud chcete k příspěvku přiložit fotografie rostlin co pěstujete, je velice důležité uvést k jakému datu jsou ty rostliny foceny.
Pokud měříte u rostlin vstupní či výstupní PH, nebo EC, je dobré uvést i tyto hodnoty. To samé platí i o teplotě, a vlhkosti.
Používejte odstavce, není nic horšího než číst jeden dlouhý odstavec.

5.) Závěr, smokereport
Bývá dobrým zvykem kytky před sklizní ještě pořádně vyfotit. Po nasušení a následné ochutnávce nám můžete prozradit, kolik toho bylo, jak to chutnalo, jaké to mělo účinky a nějak celý pěst zhodnotit.

Zpracoval Calzone , upravil čepra. PS: V případě potřeby mne neváhejte kontaktovat přes PM - přesunu, přejmenuji, vymažu ... :)
čepra je offline   Profil uživatele čepra     Foto galerie člena   Click here to Send čepra a Private Message       Přidat čepra do seznamu přátel
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:33 PM. 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3567660 seconds with 18 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív